- Advertisement -

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στη Λαμία: Διασωληνωμένος 59χρονος – Έπεσε από ύψος 6 μέτρων σε εργοτάξιο

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στη Λαμία: Διασωληνωμένος 59χρονος – Έπεσε από ύψος 6 μέτρων σε εργοτάξιο
5

- Advertisement -

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (29/7/26) στο εργοτάξιο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ένας 59χρονος εργάτης έπεσε από ύψος έξι μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί διασωληνώθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ο εργάτης βρέθηκε στο κενό από σημείο της στέγης του εργοταξίου. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, ενώ οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες της πτώσης.

- Post Down -

Comments are closed.