- Advertisement -

Τροχαίο με νεκρή 15χρονη αθλήτρια του ΠΑΟΚ – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Τροχαίο με νεκρή 15χρονη αθλήτρια του ΠΑΟΚ – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
2

- Advertisement -

Τραγικό τέλος είχε το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς μία 15χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της υποκύπτοντας στα τραύματά της. Η ανήλικη, που ήταν παίκτρια του ΠΑΟΚ, επέβαινε στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο πατέρας της, όταν το όχημα συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο οδηγός του απορριμματοφόρου αποχώρησε αρχικά από το σημείο του δυστυχήματος. Λίγο αργότερα, μετέβη στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ακοκολουθεί ολόκληρη η ανακοίνβωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026 και ώρα 11:10, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Νεάπολης, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς ανατολικά, δίκυκλο που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Δ.Χ. απορριμματοφόρο όχημα με οδηγό 48χρονο άντρα.

Συνέπεια του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ανήλικης επιβάτιδας του δικύκλου και ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού του.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου, αρχικά, αποχώρησε από τον τόπο του συμβάντος και στη συνέχεια μετέβη στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της οποίας διενεργούν προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

- Post Down -

Comments are closed.