- Advertisement -

Η Μαίρη Αργυριάδου μιλά ανοιχτά για τις αλλαγές που έρχονται στην τηλεόραση και την ολοκλήρωση του Breakfast @Star.

Η Μαίρη Αργυριάδου μιλά ανοιχτά για τις αλλαγές που έρχονται στην τηλεόραση και την ολοκλήρωση του Breakfast @Star.
3

- Advertisement -

Στο Bedtime Stories της Πένυς Καβέτσου βρέθηκε η Μαίρη Αργυριάδου. Η δημοσιογράφος προετοιμάζεται για τη νέα της τηλεοπτική συνεργασία, αφού το Breakfast @Star δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν.Μαίρη Αργυριάδου: Έφτασα κοντά στον γάμο και άλλαξα ήπειρο - Newsbeast

Αναφέρει πως η live ψυχαγωγία καταργείται από τα κανάλια και αυτό θα φέρει ντόμινο εξελίξεων στις θέσεις εργασίας. «Είναι στενάχωρο, αλλά κλείνει ένας κύκλος. Ας το δούμε έτσι. Το στενάχωρο είναι ότι θα χωριστούμε, περνούσαμε πολύ ωραία. Ήταν πολύ ωραία χρόνια. Περάσαμε ωραία για τέσσερα χρόνια. Μπορεί να είχαμε και τις δυσκολίες μας, αλλά δεν είχαμε ουσιαστικές διαφορές. Κάναμε παρέα, κάναμε ωραία ρεπορτάζ, έχουμε ωραίες αναμνήσεις. Τίποτα δεν είναι για πάντα, οι δουλειές μας δεν είναι για πάντα, δεν είναι δημόσιο», είπε αρχικά.

Όσα είπε η Μαίρη Αργυριάδου

ADVERTISING

The post Η Μαίρη Αργυριάδου μιλά ανοιχτά για τις αλλαγές που έρχονται στην τηλεόραση και την ολοκλήρωση του Breakfast @Star. appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

- Post Down -

Comments are closed.