- Advertisement -

Σοκάρουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που βλέπουν καθημερινά πλέον το φως της δημοσιότητας και τα οποία διακρίνονται για την ολοένα και μεγαλύτερη αγριότητα τους.
Όπως η καταγγελία μιας 31χρονης στο MEGA και την εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα», ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από τον πρώην σύζυγό της. Μάλιστα, όπως λέει, ο πρώην σύζυγός της είχε χτυπήσει και τα παιδιά τους. Τότε ήταν που πήρε την απόφαση να βάλει ένα τέλος στο μαρτύριο που ζούσαν και αποφάσισε πως δεν ήθελε πλέον καμία επαφή μαζί του. Ωστόσο, τότε ήταν που την απείλησε, πως θα την μαχαιρώσει.
«Είχε προηγηθεί ένα σκηνικό με τα παιδιά. Είχε χτυπήσει το παιδί και μετά από αυτό δεν ήθελα καμία πλέον επαφή. Εκεί που του έδειξα αυτή την αντίθεσή μου στο να με παρακολουθεί, ήταν η πρώτη φορά που ωρυόταν, φώναζε, γκάριζε: “Θα σε μαχαιρώσω, το καταλαβαίνεις αυτό το πράγμα; Πλέον με έχεις βγάλει εκτός ορίων. Και να ξέρεις, κουβαλάω ένα μαχαίρι πάντα μαζί μου και αυτό είναι μόνο για σένα, το κατάλαβες;”. Μου κόπηκε η ανάσα, σφίχτηκα, έκατσα κάτω στα γόνατα, άρχισαν να τρέμω. Ήταν δίπλα τα παιδιά, τα παιδιά ταράχτηκαν. Και αρχίζει και με πλησιάζει, πανικοβάλλομαι ότι τώρα θα γίνει κάτι. Το βλέμμα του ήταν ήδη άγριο και μου λέει: “θα σε μαχαιρώσω ή θα μιλήσουμε;”. Εκεί πάγωσα, κοκκάλωσα, θόλωσαν τα μάτια μου και αρχίζει με πιάνει ταχυκαρδία. Τα παιδιά μου, δε θα προλάβω να ξανά δω τα παιδιά μου. Στην αρχή με στρίμωξε με το σώμα του. Πλησίασε τόσο κοντά, που δεν είχα την ευκαιρία να φύγω προς τα πίσω!» περιέγραψε στην εκπομπή η 31χρονη.
Σε ερώτηση για το εάν φοβάται, ότι θα την ξαναπλησιάσει, απαντά: «Δεν το αποκλείω». Η 31χρονη λέει επίσης στην εκπομπή, ότι είχε απευθυνθεί πολλές φορές στις Αρχές και μάλιστα είχε βάλει και το panic button. Ωστόσο, ο πρώην της δεν κατάφερε να βρεθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου. Ο Τάσος Γιαννόπουλος, δικηγόρος της καταγγέλλουσας, εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή για ποιο λόγο αναγκάστηκε να κάνει τον… ντέντεκτιβ, προκειμένου να συλληφθεί ο καταγγελλόμενος.
«Εδώ έχει προηγηθεί ένας συγκεκριμένος αριθμός σοβαρών περιστατικών, όπου όπως διαπίστωσα, η Αστυνομία δεν είχε δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία. Η Αστυνομία αδυνατούσε να βρει τον δράστη. Απ’ ότι φαίνεται, δεν τον έψαχνε και εμείς αναγκαστήκαμε να ανάβουμε αυτόν τον ρόλο. Στις 11 Οκτωβρίου πήγα εγώ ο ίδιος στις 12:30 το βράδυ να υποβάλλω την έγκληση της εντολέως μου. Μου λέει ο αστυνομικός να καλέσω το 100 για τη σύλληψη του δράστη. Του λέω “εγώ θα το κάνω;”. Το καταγγέλλω, προφανώς η ΕΛ.ΑΣ. αρνείται πως ειπώθηκε κάτι τέτοιο και με καλούν να πάει η εντολέας μου να βάλει panic button. Τους λέω, ότι έχει βάλει από το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει μία λίστα να δουν ποιος το έχει; Κάθε γυναίκα που καταγγέλλει κάτι τόσο σοβαρό, είναι μόνη της».
Comments are closed.