- Advertisement -

Όρεγκον: Νεκρός εντοπίστηκε ο βασικός ύποπτος για πέντε δολοφονίες στις ΗΠΑ

Όρεγκον: Νεκρός εντοπίστηκε ο βασικός ύποπτος για πέντε δολοφονίες στις ΗΠΑ
4

- Advertisement -

Ένας άνδρας που θεωρούνταν ύποπτος για τη δολοφονία πέντε ανθρώπων σε αγροτική περιοχή της πολιτείας Όρεγκον βρέθηκε νεκρός, σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών αρχών την Κυριακή.

Τα πέντε θύματα εντοπίστηκαν το Σάββατο μέσα σε σπίτι σε αγροτική κοινότητα κοντά στη Φόρεστ Γκρόουβ, περίπου 48 χιλιόμετρα από το Πόρτλαντ. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο έπειτα από κλήση για φωτιά σε όχημα. Σύμφωνα με τις αρχές, νεκρά βρέθηκαν επίσης αρκετά κατοικίδια ζώα στον ίδιο χώρο.

Η σερίφης της κομητείας Ουάσιγκτον, Καπρίς Μάσι, δήλωσε: «Τα 22 χρόνια που βρίσκομαι εδώ, δεν ερεύνησα ποτέ ούτε είδα σκηνή (εγκλήματος) τόσο περίπλοκη».

Όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες της κομητείας, αργότερα εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε ως ύποπτος ο 36χρονος Μπέντζαμιν Τσαρλς Πάρκερ.

Η αστυνομία βρήκε τον Πάρκερ νεκρό μέσα στο όχημά του στην Ίνουμκλο, στην κομητεία Ουάσιγκτον, περίπου 72 χιλιόμετρα από τη Σιάτλ. Σύμφωνα με το γραφείο της σερίφη Μάσι, εκτιμάται ότι ο ύποπτος αυτοκτόνησε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

- Post Down -

Comments are closed.