- Advertisement -

Ψυχικό: Η στιγμή της δολοφονίας του άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του

3

- Advertisement -

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο οι σφαίρες πέφτουν «βροχή», γαζώνοντας το θύμα μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο δεν ήταν δικό του, αλλά του συνεταίρου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι θανάτου, πυροβολώντας το θύμα, μόλις πήγε να παρκάρει. Μια μεγάλη μηχανή με ένα άτομο πλησίασε το αυτοκίνητο στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό.

Ξαφνικά, ο οδηγός της μηχανής έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άνθρωπο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, όπου εντόπισαν νεκρό τον άνδρα, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν και 8 κάλυκες.

Δεν ήταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεκρός δεν είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου, αλλά ο συνέταιρός του. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φαίνεται πως ήταν ο άνθρωπος που άκουσε πρώτος τους πυροβολισμούς και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας πιθανότατα προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητο του συνεταίρου του. Το σημείο έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις.Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Η στιγμή των πυροβολισμών

- Post Down -

Comments are closed.