- Advertisement -

Χρηματιστήριο Αθηνών: Μικρά κέρδη στο άνοιγμα – Ποιες μετοχές ξεχωρίζουν

Χρηματιστήριο Αθηνών: Μικρά κέρδη στο άνοιγμα – Ποιες μετοχές ξεχωρίζουν
2

- Advertisement -

Σε στενό εύρος διακύμανσης κινούνται οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

Ήπια ανοδικά κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, εν μέσω υποχώρησης των διεθνών τιμών πετρελαίου και αποκλιμάκωσης των αποδόσεων των κρατικών ομολόγων.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 2.656,72 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,12%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 17,78 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,10%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,50%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Motor Oil (+1.10%), της Aktor (+0,77%), της Viohalco (+0,69%) και της ΔΕΗ (+0,61%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Eurobank (-0,94%), του ΔΑΑ (-0,39%) και της Εθνικής (-0,36%).

Ανοδικά κινούνται 55 μετοχές, 25 πτωτικά και 14 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Δρομέας (+2,57%) και Παϊρης (+2,23%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Έλαστρον (-2,19%) και Centric (-1,48%).

- Post Down -

Comments are closed.