- Advertisement -

Χαμός στην Πλάζ Αλέκος – Ο Ασπροπόταμος απέκτησε το δικό του… καλοκαιρινό «γήπεδο»

Χαμός στην Πλάζ Αλέκος – Ο Ασπροπόταμος απέκτησε το δικό του… καλοκαιρινό «γήπεδο»
2

- Advertisement -

Αν κάποιος αναζητά αυτές τις ημέρες το πιο δροσερό και ταυτόχρονα πιο… πολυσύχναστο σημείο του Ασπροποτάμου, δεν χρειάζεται GPS, χάρτη ή ιδιαίτερη έρευνα. Αρκεί να ακολουθήσει τον ήχο από τις παρέες, τις φωνές και αν είναι τυχερός τις πανηγυρικές κραυγές από ένα χαμένο σερβίς!

Η Πλάζ Αλέκος έχει βάλει τα καλοκαιρινά της και έχει μετατραπεί σε σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους, με τη μεγάλη βάθα του ποταμού να συγκεντρώνει όσους αναζητούν μια ανάσα δροσιάς και την παραποτάμια όχθη, με την άμμο και τα βοτσαλάκια, να θυμίζει κάτι από… ορεινή παραλία.

Και βέβαια, όταν μιλάμε για την Πλάζ Αλέκος, δεν γίνεται να μην κάνουμε στάση στο απόλυτο καλοκαιρινό highlight: το beach volley.

Εκεί πραγματικά γίνεται το αδιαχώρητο. Το ένα γήπεδο κατακλύζεται από παρέες, με τα παιχνίδια να διαδέχονται το ένα το άλλο και τους επίδοξους πρωταθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Άλλοι για τη νίκη, άλλοι για την παρέα και κάποιοι ,ας είμαστε ειλικρινείς, απλώς για να αποδείξουν ότι «το έχουν»!

Η εικόνα είναι αυτή ενός φυσικού καλοκαιρινού meeting point, όπου το ποτάμι, η άμμος, τα βότσαλα, το παιχνίδι και οι παρέες δημιουργούν ένα σκηνικό που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις

The post Χαμός στην Πλάζ Αλέκος – Ο Ασπροπόταμος απέκτησε το δικό του… καλοκαιρινό «γήπεδο» appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

- Post Down -

Comments are closed.