- Advertisement -

Φρικιαστική αποκάλυψη για το έγκλημα στην Κυψέλη: Ο 43χρονος προσπαθούσε να… ξεπαγώσει το βρέφος με το μαχαίρι

Φρικιαστική αποκάλυψη για το έγκλημα στην Κυψέλη: Ο 43χρονος προσπαθούσε να… ξεπαγώσει το βρέφος με το μαχαίρι
5

- Advertisement -

Όλο και πιο φρικιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με το ειδεχθές έγκλημα στην Κυψέλη, όπου ένα βρέφος βρέθηκε νεκρό παγωμένο μέσα σε βαλίτσα.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ο 43χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι οι μαχαιριές που βρέθηκαν στο άψυχο σώμα του βρέφους προέρχονται από το χέρι του, όταν προσπάθησε να το ξεκολλήσει από την κατάψυξη διαμερίσματος, προκειμένου να το μεταφέρει σε άλλο.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, ο κατηγορούμενος δεν αποδέχεται τις προθανάτιες μαχαιριές, αλλά μόνο τις μεταθανάτιες.

Όσον αφορά στα οικονομικά της οικογένειας και το πώς διαβιούσε, ο 43χρονος δήλωσε στην κατάθεσή του ότι εργαζόταν ως dj και εισέπραττε 1.600 ευρώ το μήνα, ενώ στο εισόδημά του συνέδραμε και η μητέρα του από τη Γερμανία. Ανέφερε ότι είχε ξανακατηγορηθεί για υποθέσεις ναρκωτικών, ωστόσο οι ουσίες που βρέθηκαν πάνω του προορίζονταν για χρήση δική του και της συντρόφου του. Παραμένει, ωστόσο, το ερώτημα για το πώς ζούσε η οικογένεια, αφού μετακινούνταν από διαμέρισμα σε διαμέρισμα με ενοίκια 100-150 ευρώ τη βραδιά. Με δεδομένο όμως το ότι ο ίδιος δήλωσε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του κόστιζαν 400 ευρώ και θα αρκούσαν για εκείνον και τη σύντροφό του για μία εβδομάδα, τα μαθηματικά πολύ απλά δεν βγαίνουν.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση εν τω μεταξύ έδωσαν ο θείος και η θεία του 43χρονου. Οι δύο συγγενείς, μιλώντας στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα», αναφέρθηκαν στις συνθήκες διαβίωσης του 43χρονου, στη σύζυγο και τα παιδιά του, αλλά και στη δική τους απόφαση να συνεχίσουν να τον φιλοξενούν, παρά όσα έχουν αποκαλυφθεί.

«Δεν μπορώ να του πω “σήκω φύγε”»

Ο θείος του 43χρονου ανέφερε πως, παρά τις εξελίξεις, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τον βοηθήσει, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να τον φιλοξενεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον βοηθήσω, τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να του πω “σήκω φύγε”. Είναι αμαρτία από τον Θεό. Θα του πω όμως ότι δεν μπορώ να τον κρατήσω για πολύ ακόμη, το πολύ 20 μέρες με έναν μήνα, μέχρι να βρει ένα σπίτι. Θα του στείλει χρήματα η μητέρα του, θα νοικιάσει ένα σπιτάκι και θα φύγει», ανέφερε.

Από την πλευρά της, η θεία του υπογράμμισε πως η οικογένεια δεν θα μπορούσε να τον αφήσει στον δρόμο, ανεξάρτητα από όσα έχουν προηγηθεί.

«Ανιψιός είναι. Αμαρτία από τον Θεό είναι. Ό,τι και να έχει κάνει, δεν μπορούμε να τον αφήσουμε στον δρόμο. Ποτέ δεν τον αφήσαμε. Ποτέ δεν αφήσαμε άνθρωπο χωρίς σπίτι να μείνει. Ερχόταν και έμενε σε εμάς, μαζί με τα παιδιά του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι λέει ο θείος για τη σύζυγο και τα παιδιά

Ο θείος του 43χρονου αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη σύζυγό του, υποστηρίζοντας ότι εκείνη ήταν ανήλικη όταν την πήρε από ίδρυμα.

«Τη γυναίκα του την πήρε από το ίδρυμα. Ήταν ανήλικη όταν την πήρε. Δεν ξέρω… απαγωγή. Την πήρε, την έκλεψε και έφυγαν μαζί για την Ελλάδα. Αγαπιόντουσαν και ήρθαν στην Ελλάδα», είπε.

Όπως ανέφερε, δεν γνώριζε ότι ο 9χρονος δεν ήταν βιολογικός γιος του 43χρονου, αν και είχε παρατηρήσει ότι το παιδί δεν έμοιαζε με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

«Δεν το ήξερα ότι ο 9χρονος δεν ήταν γιος του. Έβλεπα όμως ότι αυτό το παιδί ξεχώριζε, δεν έμοιαζε σε κανέναν», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 43χρονος έχει ακόμη ένα παιδί στη Γερμανία με άλλη γυναίκα, με το οποίο, όπως είπε, δεν είχε επικοινωνία.

«Τον πίεζα να δηλώσει τα παιδιά»

Ο θείος υποστήριξε ακόμη ότι γνώριζε πως τα παιδιά του 43χρονου αντιμετώπιζαν προβλήματα με τα απαραίτητα έγγραφα και πως τον είχε πιέσει να προχωρήσει στις απαιτούμενες διαδικασίες.

«Ήξερα ότι τα παιδιά δεν έχουν χαρτιά και τον πίεζα να πάει να τα δηλώσει. Είχαμε πάει και σε δικηγόρο για τα χαρτιά, για να τα φτιάξει και να τα δηλώσει. Στο τέλος τα παράτησαν», είπε.

Όπως ανέφερε, δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη του τέταρτου παιδιού, καθώς ο 43χρονος απέφευγε την οικογένεια.

«Εγώ δεν ήξερα καθόλου για το τέταρτο παιδί, ότι ήταν έγκυος. Μας απέφευγε. Η μητέρα του δεν ήξερε τίποτα για το βρέφος. Εκεί τρελάθηκε. Του έλεγε: “Εγώ σου στέλνω λεφτά για τα τρία παιδιά, δουλεύω μια ζωή για να σου στέλνω λεφτά και εσύ μου κάνεις παιδιά”», ανέφερε.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η οικονομική στήριξη από τη μητέρα του ήταν καθοριστική για την οικογένεια, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του για το μέλλον των παιδιών.

«Αν δεν είχε τη μητέρα του, θα τον είχε κόψει η πείνα. Τι θα γίνουν τα παιδιά; Σε ίδρυμα θα πάνε. Τι μέλλον θα έχουν; Το χειρότερο. Όταν οι γονείς δεν είναι άξιοι να μεγαλώσουν τα παιδιά, δεν κάνουν παιδιά», κατέληξε.

- Post Down -

Comments are closed.