- Advertisement -

Τρεις Τρικαλινοί εκπρόσωποι στο ΧΧ στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Τάραντο της Ιταλίας 2026, Ζέγκλης, Μπούγλας και  Παππάς 

6

- Advertisement -

 

Ιδιαίτερη είναι η τρικαλινή παρουσία στη μεγάλη αθλητική Διοργάνωση, με ανθρώπους της περιοχής μας να συμβάλλουν από διαφορετικά και ιδιαίτερα σημαντικά πόστα στην εκπροσώπηση της Ελλάδας.

Ο Φώτης Ζέγκλης συμμετέχει από τη θέση του Ομοσπονδιακού Προπονητή Ποδηλασίας, ενώ ο Γιώργος Μπούγλας εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα ως αθλητής της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας, διεκδικώντας διακρίσεις στα αγωνίσματα του ποδηλατικού προγράμματος.

Παράλληλα, ο Άγγελος Παππάς βρίσκεται στο πλευρό των διεθνών μας ως φυσικοθεραπευτής της Εθνικής Ομάδας Χάντμπολ, φροντίζοντας για την αποκατάσταση και τη σωματική ετοιμότητα των αθλητών.

Η παρουσία και των τριών αποτελεί μια ακόμη σημαντική διάκριση για τα Τρίκαλα και τον θεσσαλικό αθλητισμό, αποδεικνύοντας ότι η περιοχή μας διαθέτει ανθρώπους που προσφέρουν και ξεχωρίζουν σε υψηλό αθλητικό επίπεδο.

Η Διοργάνωση με μια ματιά

Οι αγώνες διεξάγονται στην Ιταλία από τις 21 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2026. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ICMG):

  • 3.803 έως 3.854 αθλητές αγωνίζονται για τα μετάλλια.
  • 26 χώρες συμμετέχουν κανονικά, μαζί με την τιμητική παρουσία της Athletica Vaticana.
  • 33 αθλήματα φιλοξενούνται σε συνολικά 28 αθλητικές εγκαταστάσεις της περιφέρειας της Απουλίας.
  • Το κρουαζιερόπλοιο AROYA λειτουργεί ως ένα πρωτοποριακό και πολυτελές πλωτό Ολυμπιακό Χωριό, προσφέροντας υψηλού επιπέδου φιλοξενία και ανέσεις στις αποστολές. image0.jpeg

The post Τρεις Τρικαλινοί εκπρόσωποι στο ΧΧ στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Τάραντο της Ιταλίας 2026, Ζέγκλης, Μπούγλας και  Παππάς  appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

- Post Down -

Comments are closed.