- Advertisement -

Συναγερμός έχει σημάνει στην Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση του 38χρονου Νίκου Τάντζη από την περιοχή της Σταυρούπολης.
Τα ίχνη του χάθηκαν το πρωί της 14ης Σεπτεμβρίου, ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, έπειτα από αίτημα της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο 38χρονος έχει ύψος 1,74 μ., είναι αδύνατος, με μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια, ενώ φέρει τατουάζ με τη λέξη «galakis» στο αριστερό του χέρι. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του.
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΑΝΤΖΗ ΝΙΚΟΥ, 38 ΕΤΩΝhttps://t.co/PB9QaWRBOw pic.twitter.com/80Fwt59Ycg
— Χαμόγελο του Παιδιού (@hamogelo) September 21, 2026
Όποιος διαθέτει οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει όλο το 24ωρο με την Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες στο 1017 ή με οποιοδήποτε Αστυνομικό Τμήμα της χώρας.
Comments are closed.