- Advertisement -

Ροδόπη: «Θόλωσα, το έκανα πάνω στα νεύρα μου» φέρεται να είπε ο 53χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του

Ροδόπη: «Θόλωσα, το έκανα πάνω στα νεύρα μου» φέρεται να είπε ο 53χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του
2

- Advertisement -

«Το έκανα πάνω στα νεύρα μου. Θόλωσα». Με αυτά τα λόγια φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς ο 53χρονος τη δολοφονική επίθεση σε βάρος της 44χρονης συζύγου του στη Ροδόπη.

Ο 53χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, καθώς μετά την επίθεση φέρεται να επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Είχαν χωρίσει – Είχε επιστρέψει για τα γενέθλια της κόρης της

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση το τελευταίο διάστημα. Η 44χρονη είχε φύγει από τη Ροδόπη για να εργαστεί εποχικά στη Θάσο και είχε επιστρέψει στην περιοχή για λίγες ημέρες, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στη 16χρονη κόρη της για τα γενέθλιά της.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η οικογενειακή επίσκεψη εξελίχθηκε σε τραγωδία. Η γυναίκα δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι, ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκονταν και παιδιά της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 19χρονος γιος της ήταν εκείνος που τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Είχαν έρθει από την Αλβανία πριν από περίπου 20 χρόνια

Ο 53χρονος και η 44χρονη είχαν έρθει στην Ελλάδα από την Αλβανία πριν από περίπου δύο δεκαετίες και είχαν εγκατασταθεί στη Διαλαμπή Ροδόπης.

Όλα αυτά τα χρόνια εργάζονταν ως εργάτες και είχαν δημιουργήσει την οικογένειά τους στην περιοχή. Ο 53χρονος ασχολούνταν το τελευταίο διάστημα με αγροτικές εργασίες, ενώ η γυναίκα είχε μεταβεί στη Θάσο αναζητώντας εποχική εργασία.

Η σχέση τους, ωστόσο, είχε επιβαρυνθεί και οι δύο φέρονται να βρίσκονταν σε διάσταση.

Το ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και το παρελθόν της σχέσης του ζευγαριού, καθώς είχε καταγραφεί περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., το 2022 ο 53χρονος είχε συλληφθεί στο Ηράκλειο Κρήτης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της συζύγου του.

Οι Αρχές εξετάζουν πλέον το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς και όσα προηγήθηκαν της επίθεσης στη Ροδόπη.

Αυτοτραυματίστηκε μετά την επίθεση

Μετά τη δολοφονική επίθεση, ο 53χρονος φέρεται να αυτοτραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται υπό αστυνομική φρούρηση.

Από τον χώρο του εγκλήματος οι αστυνομικοί κατάσχεσαν δύο μαχαίρια, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής.

Ο 53χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

- Post Down -

Comments are closed.