- Advertisement -

Προεκλογική εκκίνηση από την Ηπειρο

2

- Advertisement -

Τον μήνα που απομένει μέχρι τις κάλπες της 9ης Ιουνίου, η στρατηγική της Κουμουνδούρου δεν πρόκειται να αλλάξει: ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, θα είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο ρόλο στην επικοινωνία και τη δημόσια παρουσία του κόμματος – και αυτό στην πράξη σημαίνει πως θα συνεχίσει, στον ίδιο ρυθμό, τις περιοδείες του στις περιοχές όπου θεωρείται πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να «σηκώσει» τα ποσοστά του: η πασχαλιάτικη παρουσία του Κασσελάκη στα Ιόνια συνεχίζεται και αυτές τις μέρες, με τις επισκέψεις του στην Πρέβεζα, ενώ αύριο και την Πέμπτη θα βρεθεί στην Αρτα και στα Γιάννινα, αντίστοιχα.

Στο τέλος της εβδομάδας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στο κλεινόν άστυ, στο οποίο η Κουμουνδούρου βασίζει εν πολλοίς τις ελπίδες της για μια καλή επίδοση – οι δημοσκοπήσεις φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ σταθερά δεύτερο στην Αττική, μακριά μεν από την πρώτη ΝΔ, αλλά και σε απόσταση ασφαλείας από το ΠΑΣΟΚ.

Στην Αθήνα ο Κασσελάκης θα γυρνάει συχνά μέχρι τη λήξη της προεκλογικής καμπάνιας, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να βρεθεί επίσης στην Εύβοια και την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και η Βόρεια Ελλάδα έχει τη δική της σημασία – γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να κερδίσει εκεί την πρωτιά, ποντάρει στον σταθερό τρόπο με τον οποίο αναδεικνύει ζητήματα που αφορούν τους κατοίκους της περιοχής, με κύριο την τραγωδία των Τεμπών. Το τριήμερο 18-20 Μαΐου το πρόγραμμα έως τώρα γράφει Θεσσαλία, μια περιφέρεια στην οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει βρει ερείσματα – εκεί βάσισε και την εσωκομματική του προεκλογική καμπάνια το περασμένο φθινόπωρο.

- Post Down -

Comments are closed.