- Advertisement -

Ο «μερεμετάκιας», ο «λογογράφος σε αργία» και μια πόλη σε αναμονή…

8

- Advertisement -

Τα σημεία που κέντρισαν τους δημοτικούς συμβούλους

«Μερεμετάκιας» βαπτίστηκε ο εργολάβος που φέρεται βάσει των όσων κατήγγειλε η αντιπολίτευση να έλαβε εργολαβίες σε σχολεία της περιοχής του Δήμου Τρικκαίων κοντά μισό εκατομμύριο μέσα σε λίγα χρόνια για επισκευές. Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μιχάλης Λάππας, δικαιολόγησε τα ποσά αναφερόμενος σε βλάβες μετά από πολύχρονη αποχή από τα σχολεία λόγω Covid και φέροντας ως επιπλέον δικαιολογία τον Ντάνιελ.

Το σλόγκαν δεν άργησε να κεντρίσει την αντιπολίτευση που έφερνε συχνά πυκνά το θέμα σε συζήτηση. Και οι εντάσεις θα ήταν ακόμη περισσότερες αν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτου δεν έκανε συστάσεις προς τον αντιδήμαρχο να μην προβαίνει σε διάλογο, ελπίζοντας σε εκτόνωση.

Το “κερασάκι” ήρθε στο τέλος από τον ίδιο τον Δήμαρχο Νίκο Σακκά, ο οποίος προηγουμένως θύμισε ότι δεν ήταν ο ίδιος δήμαρχος κατά τα έτη στα οποία αναφέρεται η καταγγελία και καλώντας παράλληλα την αντιπολίτευση να πάει την υπόθεση στον εισαγγελέα.

Σε μια διαμάχη με τον Γιώργο Ηλιάδη ο δεύτερος του θύμισε ότι τον κατηγόρησε για έτοιμα “γραμμένα λογύδρια” με τον Δήμαρχο αυτή τη φορά να το επαναλαμβάνει λέγοντας «δεν θα ήταν ψέματα αν το έλεγα» και ότι στην παρούσα συνεδρίαση φαίνεται ότι είχε «αργία ο λογογράφος».

Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται. Σκηνές που καιρό είχαμε να δούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων.

Μένει να δούμε τη συνέχεια σε όλα αυτά και πόσο αποφασισμένοι είναι ένθεν κακείθεν να δώσουν διέξοδο σε μια πόλη που υποφέρει υπό το βάρος αθρόων εργολαβιών και έργων που δεν τελεσφορούν.

Προφανώς κανένας «μερεμετάκιας» και κανένας «λογογράφος» δεν μπορεί να βοηθήσει στην κατεύθυνση αυτή…

The post Ο «μερεμετάκιας», ο «λογογράφος σε αργία» και μια πόλη σε αναμονή… appeared first on TrikalaNews.

- Post Down -

Comments are closed.