- Advertisement -

Ο γάμος της χρονιάς – Ο ιδρυτής του Pretty Little Thing παντρεύτηκε το μοντέλο Nada Adelle

3

- Advertisement -

Με ένα τετραήμερο γλέντι αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Pretty Little Thing Umar Kamani με το μοντέλο Nada Adelle.

Η δεξίωση για τον γάμο τους στοίχισε 20 εκατομμύρια λίρες, με τις εορταστικές εκδηλώσεις να διαρκούν τέσσερις ημέρες.

Ο 36χρονος CEO του fashion brand και η 31χρονη νύφη παντρεύτηκαν σε δύο τελετές στη νότια Γαλλία μετά από μια παραμυθένια πρόταση γάμου τον Αύγουστο του 2021.

Η τελετή της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στο Grand Allee στο πολυτελές ξενοδοχείο και άφησε εποχή, καθώς περιελάμβανε εμφανίσεις από τη Mariah Carey και τον Andrea Bocelli.

Μετά την τελετή της Παρασκευής, ο Umar Kamani και η Nada Adelle γιόρτασαν ξανά το Σάββατο με μια παραδοσιακή ινδική τελετή.

Το λαμπερό ζευγάρι

Το λαμπερό ζευγάρι

Είχε προηγηθεί ένα πάρτι για το καλωσόρισμα των καλεσμένων την Πέμπτη, με ένα χαλαρό μπάρμπεκιου να ολοκληρώνει την Κυριακή το τετραήμερο γλέντι.

Με διάσημους καλεσμένους

Από τον γάμο τους δεν έλειψαν οι διάσημοι φίλοι τους, μεταξύ των οποίων η Naomi Campbell, η Tessa Thompson, ο Russell Peters, η Christina Milian και ο Mohammed Al Turki.

Ο πρώην σταρ του Coronation Street Ryan Thomas ήταν ένας από τους κουμπάρους του λαμπερού ζευγαριού.

Ο Andrea Bocelli έβαλε την πινελιά του στη ρομαντική ατμόσφαιρα ερμηνεύοντας ένα από τα σπουδαιότερα τραγούδια του, το «The Prayer», με τη συνοδεία ορχήστρας, καθώς η νύφη περπατούσε στον διάδρομο.

Το λαμπερό ζευγάρι είχε προσλάβει διοργανωτές για τον γάμο των ονείρων του, συνδυάζοντας έναν γάμο δυτικού στυλ και έναν ινδικό γάμο.

Μετά τη ρομαντική τελετή στο ύπαιθρο, οι καλεσμένοι απόλαυσαν το δείπνο τους και αργότερα άρχισε το πάρτι με την ξεχωριστή παράσταση έκπληξη από τη Mariah Carey.

Η Mariah Carey

Η Mariah Carey

- Post Down -

Comments are closed.