- Advertisement -

Η Μπενφίκα νίκησε με ανατροπή 2-1 τη Σάντα Κλάρα, για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας του και να γράφει ιστορία.
Με τη Σάντα Κλάρα να έχει ανοίξει το σκορ από το 32′ και να πηγαίνει με προβάδισμα στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, ο Βαγγέλης Παυλίδης έφερε το ματς στα ίσια, ισοφαρίζοντας στο 62′ για την Μπενφίκα, με ωραία κίνηση και πλασέ εξ επαφής.
Αυτό ήταν μάλιστα το 200ο γκολ του Έλληνας επιθετικού και αρχηγού της Εθνικής Ομάδας, με τη φανέλα της Μπενφίκα, η οποία βρήκε στη συνέχεια και ένα δεύτερο γκολ, για να πάρει ένα σπουδαίο διπλό.
GOLO
Pavlidis 62′
I Liga (#9) | Santa Clara 1-(1) Benfica#LigaPortugalBetclic #VSPORTSLPBETCLIC #EPOCA2627 #JORNADA9 #CDSCSLB #CDSC #SLB
Todos os vídeoshttps://t.co/GJGJr42E20 https://t.co/30Z3AdX0lx
— VSPORTS (@Vsports_pt) October 26, 2026
Η Μπενφίκα μείωσε έτσι στους 5 βαθμούς τη διαφορά της από την Πόρτο στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας τη Σάντα Κλάρα στο -4 πίσω της.
To άρθρο Ο Βαγγέλης Παυλίδης έφθασε τα 200 γκολ με την Μπενφίκα στο 2-1 στην έδρα της Σάντα Κλάρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
GOLO
https://t.co/GJGJr42E20 https://t.co/30Z3AdX0lx
Comments are closed.