- Advertisement -

Μπρούνο Τσερέλα: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου

9

- Advertisement -

Ο Μπρούνο Τσερέλα αγωνίζεται με ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο, και πολύ συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο διεθνής μπασκετμπολίστας βρίσκεται σε σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε το διαζύγιο της από τον Φίλιππο Μιχαλόπουλο, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Μάλιστα, ο αθλητής και η ηθοποιός βρέθηκαν στη συναυλία των Coldplay που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.

Η ανάρτηση όλο νόημα του αθλητή

Ως επιβεβαίωση όμως, έρχεται και μια άλλη κίνηση του Μπρούνο Τσερέλα με μια ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπρούνο Τσερέλα ανέβασε μια ανάρτηση από την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα, και τη μέρα που βρέθηκε μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου στη συναυλία των Coldplay.

Οι δύο τους μαζί στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Και μπορεί στις φωτογραφίες και στα βίντεο η ηθοποιός να μη φαίνεται, ωστόσο ο γοητευτικός αθλητής έχει βάλει στα hastag του το όνομα, «Νανά», το χαϊδευτικό με το οποίο αποκαλούν την Αθηνά Οικονομάκου όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι.

Η ανάρτηση του μπασκετμπολίστα για την Αθηνά Οικονομάκου

Επίσης, η Αθηνά Οικονομάκου πριν από λίγες εβδομάδες έκανε ένα σύντομο ταξίδι στην Ιταλία και μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από την απόδρασή της στο Instagram.

- Post Down -

Comments are closed.