- Advertisement -

Κεντρική Πλατεία: Εδώ που μας έφτασαν… θα μας κάνουν και τη «χάρη» οι εργολάβοι

5

- Advertisement -

Πώς φτάσαμε να εξαρτιόμαστε από τις διαθέσεις όποιου αναλαμβάνει ακόμη και βασικά έργα στα Τρίκαλα

Η Κεντρική Πλατεία εξελίσσεται σε κάτι πολύ περισσότερο από κακόγουστο αστείο στα Τρίκαλα. Ως κομβικότερο σημείο της πόλης που συνορεύει με το εμβληματικό spot της Κεντρικής Πεζογέφυρας, είναι αυτό που θα έπρεπε εδώ και χρόνια – ακόμη και πριν αρχίσει η περιβόητη ανάπλαση – να φροντίζεται αντίστοιχα της σημαντικότητάς της.

Αντί αυτού διαχρονικά αποτέλεσε το πιο παραμελημένο σημείο της πόλης μας. Ήρθαν και τα έργα ανάπλασης κι ενώ διαφημίστηκαν ως κορυφαία που θα αφήσουν εποχή, έχουν αφήσει απλά ένα βομβαρδισμένο τοπίο που έχει εγκλωβιστεί στις συμπληγάδες εργολάβου και δημοτικής αρχής.

Έτσι, φτάσαμε σήμερα να ακούμε στα ερτζιανά τον εργολάβο Κατσιάβα να λέει ότι δεν πήρε φράγκο και ότι με λίγα λόγια θα μας κάνει τη χάρη να συνεχίσει το έργο, να το παραδώσει και να ησυχάσει από τους Τρικαλινούς πριν μάλιστα έρθει ο Σεπτέμβρης.

Για το γεγονός ότι δεν πήρε φράγκο βέβαια, κατέληξε ότι πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία που δεν φταίει ο «ένας», δεν φταίει ο «άλλος» αλλά κάπου έχει κολλήσει, σε κάποιο γραφείο σε περιφερειακό επίπεδο κτλ. Τελικά μάλλον θα βρούμε τον «Χατζηπετρή» που θα φταίει…

Βέβαια, όσοι ασχολούνται με το κεφάλαιο «έργα» των Τρικάλων καταλαβαίνουν πολύ καλά τι φταίει. Όπως αναφέρουν, το κλίμα ήταν στραβό πριν το φάει ο γάιδαρος με έργα και συμβάσεις στο πόδι, με έναν φαύλο κύκλο έργων που μπορεί ο σημερινός δήμαρχος Νίκος Σακκάς να παρέλαβε ως κληρονομιά όμως ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Καταβούτας παραμένει στο πόστο ως διαχρονικά αρμόδιος.

Ο κόσμος βέβαια κρίνει πάντα εκ του αποτελέσματος που ακόμη παραμένει άφαντο.

The post Κεντρική Πλατεία: Εδώ που μας έφτασαν… θα μας κάνουν και τη «χάρη» οι εργολάβοι appeared first on TrikalaNews.

- Post Down -

Comments are closed.