- Advertisement -

Κατερίνη: Ανατροπή λέμβου στην Ολυμπιακή Ακτή – Διασώθηκαν τρία άτομα

Κατερίνη: Ανατροπή λέμβου στην Ολυμπιακή Ακτή – Διασώθηκαν τρία άτομα
1

- Advertisement -

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των τριών Σέρβων υπηκόων που κινδύνευσαν όταν η λέμβος στην οποία επέβαιναν ανατράπηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης.

Οι επιβάτες έπεσαν στη θάλασσα, ωστόσο εντοπίστηκαν άμεσα από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και από σκάφος ναυαγοσωστικής κάλυψης. Οι δυνάμεις διάσωσης έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να τους μεταφέρουν με ασφάλεια στην ακτή.

Η ανατραπείσα λέμβος ανελκύστηκε και μεταφέρθηκε στη στεριά με τη συνδρομή του ναυαγοσωστικού σκάφους, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του συμβάντος.

- Post Down -

Comments are closed.