- Advertisement -

Κίνηση Ανασυγκρότησης Φαρκαδόνας: Έτοιμοι για κινητοποιήσεις

7

- Advertisement -

Δίνουν δέκα μέρες διορίας…

Στα όσα αποφασίστηκαν και συζητήθηκαν στη Λαϊκή Συνέλευση της Φαρκαδόνας με τη συμμετοχή πλήθους κατοίκων της περιοχής αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Ανασυγκρότησης του Δήμου Φαρκαδόνας. Όπως επισημαίνεται έχει δοθεί μια διορία δέκα ημερών και εφόσον δεν δούνε ανταπόκριση στα αιτήματά τους θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Η μαζική συμμετοχή στη συνέλευση πάντως δείχνει ότι οι Φαρκαδόνιοι αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή σημαντικά προβλήματα που παραμένουν άλυτα έναν χρόνο σχεδόν μετά τον Ντάνιελ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Κίνηση Ανασυγκρότησης Δήμου Φαρκαδόνας πραγματοποίησε την 1η Δημοτική -Λαικη Συνέλευση του Δήμου Φαρκαδόνας όπου η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια και αυτό δείχνει το μέγεθος του προβλήματος που βιώνουν οι δημότες Φαρκαδόνας. Δημοκρατικά ακούστηκαν και ανταλλάχτηκαν όλες οι απόψεις  από όλους όσους ήθελαν να θέσουν τα ερωτήματα και τις τοποθετήσεις τους.

Η συνέλευση πήρε αποφάσεις για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις αν δεν υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που περιμένουμε το επόμενο δεκαήμερο. Η Κίνηση Ανασυγκρότησης Δήμου Φαρκαδόνας ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που ήταν ανοιχτό προς  όλους τους δημότες Φαρκαδόνας, καθώς και κατανοεί όσους  δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους να παραβρεθούν αλλά στέκονται στο πλευρό της<<ΚΙΝΗΣΗΣ>> και στον αγώνα που δίνει για την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΌΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ”.

The post Κίνηση Ανασυγκρότησης Φαρκαδόνας: Έτοιμοι για κινητοποιήσεις appeared first on TrikalaNews.

- Post Down -

Comments are closed.