- Advertisement -
Μια κορυφαία μουσική συνάντηση με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες διοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Π.Ε. Τρικάλων την Τρίτη 21 Απριλίου. Η αίθουσα «Δημήτρης Καβράκος» θα φιλοξενήσει άριες και μελωδίες από εμβληματικές όπερες και μιούζικαλ.
Μετά τη μεγάλη επιτυχία στη Λάρισα, η παράσταση «Η Μαγεία της Όπερας» έρχεται στα Τρίκαλα για μια μοναδική βραδιά. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει έργα των Verdi, Bizet, Puccini και Mascagni, καθώς και αγαπημένες ναπολιτάνικες καντσονέτες, σε μια συναυλία που συνδυάζει το λυρικό θέατρο με τη λάμψη των μιούζικαλ.
Διεθνείς υπογραφές επί σκηνής
Στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου συμπράττουν τρεις καλλιτέχνες με σημαντική πορεία στα μεγάλα θέατρα του κόσμου:
• Σοφία Μητροπούλου (Σοπράνο): Με εμφανίσεις από το Σαντιάγκο μέχρι το Τόκιο και πρόσφατη βράβευση από την UNESCO.
• Armando Puklavec (Βαρύτονος): Ο Κροάτης καλλιτέχνης με διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς και συνεργασίες με κορυφαίους μαέστρους.
• Δημήτρης Νέπκας (Πιάνο): Από τους σημαντικότερους Έλληνες πιανίστες correpetitor, με πολυετή θητεία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Πρόγραμμα & Πληροφορίες
Η συναυλία έχει διάρκεια περίπου μίας ώρας με ενδιάμεσο διάλειμμα 15 λεπτών. Η εκδήλωση τελεί υπό την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων.
Λόγω της αυξημένης αναμενόμενης προσέλευσης και της ελεύθερης εισόδου, συστήνεται στους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν εγκαίρως στον χώρο για την εξασφάλιση θέσης στην αίθουσα «Δημήτρης Καβράκος».
Comments are closed.