- Advertisement -

«ΕΝΑ» για μια ζωή! Ένας λαμπερός γάμος στα Τρίκαλα για τον Κωνσταντίνο Πλεξίδα και την Αναστασία Μπράτσου

«ΕΝΑ» για μια ζωή! Ένας λαμπερός γάμος στα Τρίκαλα για τον Κωνσταντίνο Πλεξίδα και την Αναστασία Μπράτσου
3

- Advertisement -

Μια ημέρα γεμάτη συγκίνηση, χαμόγελα και αμέτρητες ευχές έζησαν το Σάββατο 20 Ιουνίου 2026 ο Κωνσταντίνος Πλεξίδας και η Αναστασία Μπράτσου, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στα Τρίκαλα, παρουσία συγγενών, φίλων και αγαπημένων προσώπων.

Το ιδιαίτερο λογότυπο του γάμου τους, «ΕΝΑ», αποτέλεσε το πιο συμβολικό στοιχείο της ημέρας, καθώς προερχόταν από τα αρχικά των ονομάτων Ειρήνη – Ντίνος – Αναστασία, εκφράζοντας το μήνυμα της ενότητας, της αγάπης και της οικογένειας που έχουν δημιουργήσει οι νεόνυμφοι.

Η τελετή ήταν άκρως συγκινητική, με το ζευγάρι να ζει μοναδικές στιγμές μπροστά στα βλέμματα των καλεσμένων, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τους χαρίζουν ευχές για μια ζωή γεμάτη ευτυχία και αγάπη. Στο πλευρό του Κωνσταντίνου και της Αναστασίας στάθηκαν ως κουμπάρες η Όλγα Φωτού και η Ελένη Τσιανάκα, συμβάλλοντας καθοριστικά ώστε όλα να είναι άψογα σε μια τόσο σημαντική ημέρα.

Η όμορφη νύφη Αναστασία εντυπωσίασε με την αξεπέραστη κομψότητά της, φορώντας ένα υπέροχο νυφικό δημιουργίας Primalicia, το οποίο ανέδειξε τη φυσική της ομορφιά και χάρισε μια αίσθηση ρομαντισμού και φινέτσας. Το λαμπερό της look ολοκληρώθηκε με το εξαιρετικό μακιγιάζ της Χαράς Ζέβα, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκαν με ιδιαίτερη φροντίδα και αισθητική η Τζένη και η Δήμητρα Ζησοπούλου.

Ο γαμπρός Κωνσταντίνος Πλεξίδας, εμφανώς συγκινημένος και ευτυχισμένος, υποδέχθηκε την αγαπημένη του στην εκκλησία, σε μια στιγμή που συγκέντρωσε τα βλέμματα και τα θερμά χειροκροτήματα όλων των παρευρισκομένων.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα εντυπωσιακό γαμήλιο πάρτι στο Κτήμα Αμπέλλοι στο Αρδάνι Τρικάλων. Ο πανέμορφος χώρος μεταμορφώθηκε σε ένα σκηνικό γιορτής, όπου η κομψότητα συναντούσε τη ζεστή φιλοξενία και τη χαρούμενη διάθεση των καλεσμένων.

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική, χορό, γέλια και συγκινητικές στιγμές, οι νεόνυμφοι γιόρτασαν την αρχή της κοινής τους πορείας με τους ανθρώπους που αγαπούν. Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά, με την πίστα να παραμένει γεμάτη και το κέφι να βρίσκεται στα ύψη.

Η 20ή Ιουνίου 2026 θα αποτελεί για πάντα μία από τις πιο ξεχωριστές ημερομηνίες στη ζωή του Κωνσταντίνου Πλεξίδα και της Αναστασίας Μπράτσου, οι οποίοι ξεκίνησαν το κοινό τους ταξίδι έχοντας δίπλα τους την αγάπη των δικών τους ανθρώπων. 

φωτογραφίες blankkanvas

The post «ΕΝΑ» για μια ζωή! Ένας λαμπερός γάμος στα Τρίκαλα για τον Κωνσταντίνο Πλεξίδα και την Αναστασία Μπράτσου appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

- Post Down -

Comments are closed.