- Advertisement -

Εμπρησμοί στη Μεσσηνία: Στο «κάδρο» μπαίνουν και νέα πρόσωπα ανάμεσά τους και μια γυναίκα

Εμπρησμοί στη Μεσσηνία: Στο «κάδρο» μπαίνουν και νέα πρόσωπα ανάμεσά τους και μια γυναίκα
4

- Advertisement -

Τα στόματα αρχίζουν δειλά-δειλά να ανοίγουν στο μικρό χωριό της Μεταμόρφωσης στη Μεσσηνία, καθώς κάτοικοι μιλούν πλέον ανοιχτά για τη δράση των τριών συλληφθέντων που απασχολούν τις αρχές για σωρεία εμπρησμών στην ευρύτερη περιοχή και άλλα αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα των αρχών δεν περιορίζεται στα ήδη γνωστά πρόσωπα, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους εμπλεκόμενους. Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα, καθώς συγκεντρώνονται νέα στοιχεία και μαρτυρίες.

Δεν πρόκειται μόνο για το τέταρτο πρόσωπο, όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 ότι περιλαμβάνεται στη δικογραφία. Πηγές με γνώση της υπόθεσης εκτιμούν ότι ενδέχεται να προκύψουν και άλλα ονόματα, καθώς η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού συνεχίζει τη συλλογή καταθέσεων και αποδεικτικών στοιχείων.

Οι κάτοικοι του χωριού, που επί χρόνια ζούσαν υπό ένα καθεστώς φόβου, αρχίζουν πλέον να μιλούν για τις ευθείες απειλές, τους εκβιασμούς, τις κλοπές και τους εμπρησμούς που, όπως καταγγέλλουν, είχαν γίνει μέρος της καθημερινότητάς τους.

Μεταξύ των προσώπων που ερευνώνται, σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, φέρεται να βρίσκεται και μία γυναίκα. Για τουλάχιστον έντεκα χρόνια, η ομάδα αυτή φαίνεται πως δρούσε ανενόχλητη, παρά τις καταγγελίες που είχαν γίνει στις τοπικές αρχές.

Όπως προκύπτει, καμία δικογραφία δεν είχε σχηματιστεί μέχρι να αναλάβει δράση η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού από την Αθήνα. Μετά από συστηματική έρευνα διάρκειας δύο ετών, η υπηρεσία κατάφερε να φέρει στο φως την υπόθεση, ρίχνοντας φως σε μια πολυετή εγκληματική δραστηριότητα.

- Post Down -

Comments are closed.