- Advertisement -

Βόλος: Απείλησε τον πατέρα και τον αδελφό της πρώην συζύγου του – «θα σας σφάξω, θα σας βγάλω τα μάτια»

Βόλος: Απείλησε τον πατέρα και τον αδελφό της πρώην συζύγου του – «θα σας σφάξω, θα σας βγάλω τα μάτια»
3

- Advertisement -

Σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή για τους 19 εξ αυτών καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 35χρονος , που κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος της πρώην συζύγου του και των συγγενών της.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (19/10) στη Νέα Ιωνία Βόλου, όταν ο κατηγορούμενος παρά το ότι είχε ενημερωθεί πως το παιδί του, ένα κοριτσάκι 3 ετών, ήταν άρρωστο και δεν πήγε στον παιδικό σταθμό, πήγε να το παραλάβει. Μη βρίσκοντάς το εκεί, πήγε στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του και προσπάθησε να μπει, χωρίς επιτυχία. Στην συνέχεια, απέστειλε απειλητικά μηνύματα προς τον πρώην πεθερό και τον πρώην κουνιάδο του. Οι δύο άνδρες υπέβαλαν καταγγελία και ο 35χρονος συνελήφθη την επόμενη ημέρα.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν οι δύο μηνυτές, η πρώην σύζυγος και μία αυτόπτης μάρτυρας. Όλοι τον περιέγραψαν ως άνθρωπο οξύθυμο και απειλητικό. Ο πρώην πεθερός του ανέφερε, πως δέχθηκε αλλεπάλληλες κλήσεις με απειλές, όπως «Θα σας σκοτώσω, θα σας σφάξω, θα σας βγάλω τα μάτια», δηλώνοντας ότι φοβήθηκε για τη ζωή του και δεν μπόρεσε να κοιμηθεί ή να εργαστεί την επόμενη μέρα. Η πρώην σύζυγος του υποστήριξε, ότι κατά τη διάρκεια του γάμου είχε υποστεί λεκτική και σωματική βία, ενώ ο κατηγορούμενος την είχε απομονώσει σε τροχόσπιτο, σε χωριό κοντά στο Τρίκερι.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 21 μηνών, από τους οποίους θα εκτίσει άμεσα τους δύο μήνες, ενώ οι υπόλοιποι 19 θα ανασταλούν επί τριετίας. Η έφεση του 35χρονου διατηρεί την αναστέλλουσα δύναμή της, υπό τους όρους να μην προσεγγίζει τα μέλη της οικογένειας σε ακτίνα 50 μέτρων και να μην επικοινωνεί μαζί τους με οποιονδήποτε τρόπο.

- Post Down -

Comments are closed.