- Advertisement -

Αγγλία: Καρέ καρέ η στιγμή που «καταρράκτης» από βράχους και χώμα καλύπτει παραλία στο Ντέβον

Αγγλία: Καρέ καρέ η στιγμή που «καταρράκτης» από βράχους και χώμα καλύπτει παραλία στο Ντέβον
3

- Advertisement -

Εντυπωσιακές εικόνες κατέγραψε κάμερα σε παραλία του Ντέβον της Αγγλίας, όπου ένας «καταρράκτης» από βράχους και χώμα σάρωσε την ακτή.

Τόνοι από κόκκινες πέτρες και χώμα αποκολλήθηκαν από τον λόφο και κατέληξαν στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση από τους λουόμενους.

Όπως αναφέρουν περίοικοι, το φαινόμενο παρατηρείται συχνά τις τελευταίες ημέρες. Η παρατεταμένη περίοδος καύσωνα, σε συνδυασμό με τη σύσταση των ιζηματογενών πετρωμάτων, εντείνουν τη διάβρωση των ακτών.

ΗΠΑ – Καλιφόρνια

Μία μαύρη αρκούδα εντοπίστηκε να εισβάλλει σε σπίτι στην Καλιφόρνια, αναζητώντας τροφή.

Η αρκούδα βρήκε ένα σάντουιτς και αποχώρησε, αλλά επέστρεψε άλλες δύο φορές, συνεχίζοντας την αναζήτηση για φαγητό.

Όρεγκον

Στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, δύο κατσίκες περίμεναν υπομονετικά σε στάση λεωφορείου, ανάμεσα στους υπόλοιπους επιβάτες.

Όταν το λεωφορείο έφτασε, οι κατσίκες επιβιβάστηκαν μαζί με τους ανθρώπους, σαν να ήταν καθημερινό γεγονός.

Ωστόσο, η διαδρομή τους διακόπηκε σύντομα, καθώς οι πόρτες άνοιξαν ξανά και τα συμπαθή τετράποδα αποβιβάστηκαν.

- Post Down -

Comments are closed.