- Advertisement -

Έξοδος Πάσχα: Αδειάζει η Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Φορτωμένος ο Ε65

3

- Advertisement -

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών για τον εορτασμό του Πάσχα αναμένεται να είναι η φετινή, καθώς χιλιάδες Αθηναίοι εγκαταλείπουν και σήμερα το κλεινόν άστυ με κάθε μέσο, αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα.

ήμερα τοποθετήθηκαν πινακίδες επί του ΑΘΕ, για να ενημερώνουν τους οδηγούς για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν για Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Η ελλιπής σήμανση είχε διαπιστωθεί εξ αρχής, ενώ αναμένεται να συμπληρωθεί και άλλο, καθώς θα τοποθετηθεί και η ειδική για Μνημεία καφέ πινακίδα για τα Μετέωρα.

Σημειώνουμε ότι ανάλογες παραλείψεις πρέπει να συμπληρωθούν και στην περιοχή μας, σε Καλαμπάκα και Καστράκι, για να μπορεί εύκολα ένας οδηγός να κατευθυνθεί προς τον Ε65, και από εκεί προς Λαμία ή Αθήνα.

Επίσης, αναμένουμε και την αναβάθμιση στους χάρτες των χρηστών IOS, καθώς έχουν αναβαθμιστεί μόνο για τους χρήστες Android.

Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας, το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τις εθνικές οδούς. Αυξημένη ήταν μάλιστα η κίνηση το πρωί στους δρόμους γύρω από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

peiraias-kinisi-exodos

Σε εξέλιξη η έξοδος για το Πάσχα – Πού υπάρχουν καθυστερήσεις στους δρόμους

Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης σε δρόμους της Αττικής, λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.

The post Έξοδος Πάσχα: Αδειάζει η Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Φορτωμένος ο Ε65 appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

- Post Down -

Comments are closed.