- Advertisement -

Άκαρπες οι έρευνες για τον 71χρονο αγνοούμενο σέρφερ στην Κρήτη – Κορυφώνεται η αγωνία

Άκαρπες οι έρευνες για τον 71χρονο αγνοούμενο σέρφερ στην Κρήτη – Κορυφώνεται η αγωνία
2

- Advertisement -

Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 71χρονου σέρφερ, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας (31/8), οπότε και ξεκίνησε με την ιστιοσανίδα του από την Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου με προορισμό την Ντία στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που επικαλούνται τοπικά μέσα ενημέρωσης, το Λιμενικό ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του το πρωί της Τρίτης (1/9) και αμέσως ξεκίνησε ευρεία επιχείρηση αναζήτησης στην παραπάνω θαλάσσια περιοχή μεταξύ του κόλπου του Ηρακλείου και της Ντίας. Όπως μετέδωσε το creta24.gr, η ιστιοσανίδα του βρέθηκε την Τρίτη (01/09) στην περιοχή της Ντίας, χωρίς εμφανείς φθορές, ενώ βρέθηκαν και τα προσωπικά του αντικείμενα στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν χωρίς διακοπή και κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ από το πρωί βρίσκονται ξανά σε ανάπτυξη διαθέσιμα εναέρια και πλωτά μέσα. Στις έρευνες συμμετέχουν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, καταδυτικό σκάφος, σκάφος αναψυχής, καθώς και άλλα πλωτά μέσα που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή. Από αέρος συνδράμουν αεροσκάφος του Λιμενικού Σώματος και εναέριο μέσο της Frontex.

Παράλληλα, σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται αλιευτικά, επαγγελματικά και τουριστικά σκάφη που κινούνται και δραστηριοποιούνται στο θαλάσσιο τμήμα μεταξύ Ηρακλείου και Ντίας, συνδράμοντας στην προσπάθεια εντοπισμού οποιουδήποτε ίχνους του αγνοούμενου.

Δείτε βίντεο από τις έρευνες που ανήρτησε το creta24.gr:

YouTube thumbnail

- Post Down -

Comments are closed.