Trikala Basket: Ζήτησε αναβολή του αγώνα με Νήαρ- Αρνητική η ΕΟΚ -Με μαύρες κορδέλες κι ενός λεπτού σιγή στο ματς της Τετάρτης

Η είδηση του θανάτου του αντιπροέδρου της  Trikala Βasket  Τάκη Παπαγεωργίου βρήκε την ομάδα και το επιτελείο της σε ετοιμασία για κάθοδο στην Αθήνα, όπου αύριο θα αναμετρηθεί με τη Νήαρ Ηστ στον τρίτο τελικό των πλέι οφ ανόδου. Από τη διοίκηση των Τρικάλων έγινε άμεση ενημέρωση στους ιθύνοτες της ΕΟΚ, με προφορικό αίτημα αναβολής του αγώνα , αλλά κάτι τέτοιο (όπως ειπώθηκε)  δεν προβλέπεται από τον κανονισμό και εξαιρέσεις γίνονται μόνο για αθλητές ομάδω και προέδρους ΔΣ. Οπότε υπό το βάρος αυτών των εξελίξεων η  Trikala Basket  θα αγωνιστεί κανονικά το απόγευμα της Τετάρτης στην Καισαριανή – στο τρίτο παιχνίδι της τελικής σειράς, φορώντας μάυρες κορδέλες στις  φαννέλες ενώ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τρικαλινού παράγοντα.

The post Trikala Basket: Ζήτησε αναβολή του αγώνα με Νήαρ- Αρνητική η ΕΟΚ -Με μαύρες κορδέλες κι ενός λεπτού σιγή στο ματς της Τετάρτης appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.