Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην παλιά εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου, στο ύψος του Καλαμακίου, προκαλώντας τον τραυματισμό οκτώ ατόμων.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στα οχήματα επέβαιναν συνολικά οκτώ άνθρωποι, μέλη δύο οικογενειών, οι οποίοι τραυματίστηκαν με διαφορετική βαρύτητα.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Εκεί υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις και έλαβαν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα.
Οι τέσσερις από τους τραυματίες πήραν εξιτήριο, καθώς οι εξετάσεις δεν έδειξαν ανησυχητικά ευρήματα. Οι υπόλοιποι τέσσερις εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
Τρεις από αυτούς βρίσκονται στη Θωρακοχειρουργική Κλινική, ενώ ένας ακόμη στη Β΄ Χειρουργική Κλινική. Από τους νοσηλευόμενους, δύο είναι ηλικίας περίπου 30 ετών και οι άλλοι δύο περίπου 50 ετών.
Τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η σύγκρουση διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς παράμετροι του δυστυχήματος.