Τα Χάσια… μπήκαν στα σπίτια όλης της Ελλάδας μέσω Μάνεση!

Πανελλαδική προβολή είχε σήμερα το 28ο Αντάμωμα Χασιωτών 2026, καθώς η κάμερα της εκπομπής του Νίκου Μάνεση στον ALPHA ταξίδεψε μέχρι τα Χάσια και μετέφερε σε όλη την Ελλάδα εικόνες αυθεντικής παράδοσης, κεφιού και φιλοξενίας από τον Δήμο Μετεώρων.

Και μπορεί οι όμορφες εικόνες, οι παραδοσιακοί χοροί και το γλέντι να έκλεψαν τις εντυπώσεις, όμως μία στιγμή ήταν εκείνη που συζητήθηκε περισσότερο: ο… επικός χορός γύρω από το ψητό αρνί στη σούβλα από τον Σπύρο Θεμέλη και τον Γιάννη Γκούγκλα, που έδωσε άλλο χρώμα στη ζωντανή σύνδεση και σκόρπισε χαμόγελα στους τηλεθεατές!

Για ακόμη μία φορά, η περιοχή κατάφερε να κερδίσει τη δική της θέση στη μικρή οθόνη, προβάλλοντας πανελλαδικά τα ήθη, τα έθιμα και τη γαστρονομική ταυτότητα των Χασίων, σε μια περίοδο όπου ο Δήμος Μετεώρων επενδύει σταθερά στην εξωστρέφεια και την τουριστική προβολή.

Μάλιστα, θετικά σχόλια και συγχαρητήρια απέσπασε και ο Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος για τη στήριξη της διοργάνωσης μέσω του Δήμου Μετεώρων, με αρκετούς να σημειώνουν πως τέτοιες δράσεις μόνο όφελος μπορούν να φέρουν στην περιοχή, προσελκύοντας επισκέπτες και δίνοντας ζωή στα χωριά.

Άλλωστε, όταν η παράδοση συναντά το καλό γλέντι και την τηλεοπτική προβολή… το αποτέλεσμα δύσκολα περνά απαρατήρητο!

ΤΡΚ CZ

The post Τα Χάσια… μπήκαν στα σπίτια όλης της Ελλάδας μέσω Μάνεση! appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.