Στο Final Four της Euroleague με υπογραφή Κέντρικ Ναν,ο Παναθηναϊκός

Την πρόκριση του στο Final Four της Euroleague, έπειτα από 12 χρόνια, πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έλιωσε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην κόλαση του ΟΑΚΑ, επικράτησε με 81-72 στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ και έγινε η δεύτερη ομάδα που έκλεισε θέση στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού της Ευρώπης, μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τι κι αν ο Ματίας Λεσόρ βρέθηκε σε εφιαλτικό βράδυ από τη γραμμή των βολών, τι κι αν ο Σλούκας αγωνιζόταν με πρόβλημα τραυματισμού από τη δεύτερη περίοδο, ο Παναθηναϊκός απλά δεν γινόταν να χάσει μπροστά σ’ αυτή την ασύλληπτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν 20.000 φίλοι του.

Και δεν γινόταν να χάσει κι όταν είχε τον απίθανο Κέντρικ Ναν σε ονειρικό βράδυ. Ο Αμερικανός γκαρντ ισοπέδωσε τους Ισραηλινούς με 26 πόντους και 6 τρίποντα (!), ενώ είχε ακόμα 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε μία εμφάνιση βγαλμένη από το NBA, όπου μεγαλουργούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Τον ακολούθησε σε απόδοση ο σπουδαίος Κώστας Σλούκας, ο οποίος αγωνιζόταν με πρόβλημα στο πόδι, αλλά μέτρησε 15 πόντους και 6 ασίστ. Πολύτιμες βοήθειες έδωσε στην επιστροφή του στη δράση ο Χούαντσο με 11 πόντους, ενώ ο Λεσόρ αν και τελείως άστοχος στις βολές, μέτρησε 9 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Από πλευράς Μακάμπι, διασώθηκε ο Λορέντζο Μπράουν και ο Τζος Νίμπο, με τον Κάτας να βλέπει τον Κόλσον να κινείται σε ρηχά νερά και γενικότερα να αδυνατεί να καλύψει το μεγάλο κενό του Μπόλντγουιν.

Στο Final Four του Βερολίνου, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον νικητή του ζευγαριού Μονακό – Φενέρμπαχτσε.

The post Στο Final Four της Euroleague με υπογραφή Κέντρικ Ναν,ο Παναθηναϊκός appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.