Ν.Σακκάς : Στα τέλη Σεπτεμβρίου η ανακοίνωση για το θέμα του φετινού Μύλου των Ξωτικών

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον φετινό Μύλο των Ξωτικών, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται για το θέμα που θα «ντύσει» το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας. Την ανακοίνωση έκανε, μιλώντας στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο οποίος αποκάλυψε ότι το φετινό θέμα του Μύλου των Ξωτικών θα παρουσιαστεί, όπως κάθε χρόνο, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, ανοίγοντας ουσιαστικά την αυλαία για τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή των Τρικάλων.

Την ίδια ώρα, η ομάδα που εργάζεται για τη διοργάνωση βρίσκεται ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες, με στόχο τη δημιουργία ενός ακόμη πιο εντυπωσιακού, μαγικού και ξεχωριστού χριστουγεννιάτικου πάρκου. Η φετινή διοργάνωση φιλοδοξεί να προσφέρει νέες εμπειρίες στους επισκέπτες, με έμφαση στη φαντασία, τη δημιουργικότητα και το θέαμα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα, ωστόσο, δίνεται φέτος και στο άνοιγμα του Μύλου των Ξωτικών προς το εξωτερικό. Στόχος είναι η ενίσχυση της διεθνούς προβολής της διοργάνωσης και η προσέλκυση επισκεπτών και τουριστών από χώρες εκτός Ελλάδας, ώστε τα Τρίκαλα να αποτελέσουν έναν ακόμη πιο δυναμικό χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Η αγωνία, λοιπόν, για το μεγάλο φετινό θέμα μεγαλώνει και όλα δείχνουν πως στα τέλη Σεπτεμβρίου θα αποκαλυφθεί το νέο παραμύθι που θα μεταμορφώσει και πάλι τα Τρίκαλα σε μια πόλη γεμάτη φως, χαμόγελα και χριστουγεννιάτικη μαγεία.

Όπως όλα δείχνουν, ο φετινός Μύλος των Ξωτικών ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα εξωστρέφειας, βάζοντας τα Τρίκαλα στον χριστουγεννιάτικο χάρτη και πέρα από τα ελληνικά σύνορα.

The post Ν.Σακκάς : Στα τέλη Σεπτεμβρίου η ανακοίνωση για το θέμα του φετινού Μύλου των Ξωτικών appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.