Ένα ζήτημα υγείας ανάγκασε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ακυρώσει τη συναυλία του στους Αγίους Θεοδώρους, με την οποία θα άνοιγε η αυλαία της καλοκαιρινής του περιοδείας.
Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Αυγούστου, όμως, όπως ανακοίνωσε μέσω social media ο δημοφιλής καλλιτέχνης, υποβλήθηκε σε επέμβαση χολοκυστεκτομής.
«Είμαι καλά, αλλά ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών μου, χρειάζεται να αφιερώσω λίγο περισσότερο χρόνο για την ομαλή αποκατάστασή μου», έγραψε σε ανάρτησή του στο instagram και συμπλήρωσε ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμά του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα επηρεαστούν κι άλλες ημερομηνίες της περιοδείας του.
«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον, την κατανόηση και τη διακριτικότητά σας. Υποβλήθηκα σε επέμβαση χολοκυστεκτομής. Είμαι καλά, αλλά ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών μου, χρειάζεται να αφιερώσω λίγο περισσότερο χρόνο για την ομαλή αποκατάστασή μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους γιατρούς, καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, για την εξαιρετική φροντίδα και την ανθρώπινη προσέγγισή τους. Για την ώρα, χρειάζεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά μου. Να είστε όλοι καλά και τα λέμε σύντομα από κοντά!», αναφέρει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο instagram, με τις ευχές για περαστικά να κατακλύζουν τα σχόλια της ανάρτησης.
Μέχρι πρότινος ο Ελληνοκύπριος τραγουδιστής προετοιμαζόταν πυρετωδώς για την επάνοδό του στις συναυλίες, καθώς οι χειμερινές του εμφανίσεις στο Gazarte είχαν αναβληθεί πάλι για λόγους υγείας. Σε κάθε περίπτωση, οι φίλες και οι φίλοι του Μιχάλη Χατζηγιάννη που περιμένουν πώς και πως να απολαύσουν και σε ζωντανή ερμηνεία τα νέα του τραγούδια «Φωτιά στη Νύχτα» και «Όλα Μαγικά» θα χρειαστεί να κάνουν λίγο υπομονή.