Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 85-83: Ήττα μετά από «θρίλερ» και 2-1 για τους Ισραηλινούς στα πλέι οφ της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κακό ματς στο Βελιγράδι, αλλά με μία ανεπανάληπτη αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έκανε “θρίλερ” το ματς, για να “λυγίσει” με 85-83 στο φινάλε, επιτρέποντας το 2-1 των Ισραηλινών στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague.

Με τους Μπράουν και Νίμπο να είναι ασταμάτητοι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρέθηκε να προηγείται και με 18 πόντους διαφορά στο ματς και είχε διψήφιο προβάδισμα και στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά Ναν, Λεσόρ και Παπαπέτρου έφεραν τον Παναθηναϊκό ακόμη και στην ισοπαλία με 83-83. Ακολούθησε ένα λάθος των διαιτητών με τζάμπολ και επίθεση για τους Ισραηλινούς, στην οποία ο Μπράουν με βολές, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, αφού ο Ναν αστόχησε σε τρίποντο νίκης.

Η ομάδα του Κάτας έκανε έτσι το 2-1 στα πλέι οφ της Euroleague και έβαλε τους “πράσινους” με την… πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση στο Final 4, αφού χρειάζονται πλέον ένα 2/2.

The post Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 85-83: Ήττα μετά από «θρίλερ» και 2-1 για τους Ισραηλινούς στα πλέι οφ της Euroleague appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.