Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, γεμάτη μελωδίες, συναίσθημα και υψηλή καλλιτεχνική ποιότητα, διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων την Τρίτη 25 Αυγούστου 2026, στο Aeton Melathron. Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν το ιταλικό κουαρτέτο «Belle Epoque – Marta Pignataro» και η Τρικαλινή υψίφωνος Άννα Μορφίδου, που χάρισαν στο κοινό ένα πραγματικά εντυπωσιακό μουσικό ταξίδι.
Από το αγαπημένο και διαχρονικό «Volare» μέχρι το συγκλονιστικό «Ave Maria», αλλά και πολλά ακόμη σπουδαία μουσικά ακούσματα, οι καλλιτέχνες εντυπωσίασαν με την τεχνική τους αρτιότητα, την ερμηνευτική τους δύναμη και την άψογη συνεργασία τους επί σκηνής. Ψυχή της διοργάνωσης ο κ.Νίκος Ευθυμιάδης, στην παρουσίαση ο φιλόλογος Αγαθοκλής Αζέλης.
Μια βραδιά όπου η ιταλική μουσική συναντήθηκε με τη λυρική τέχνη, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι βρέθηκαν στο Aeton Melathron.
The post Μαγευτική συναυλία στα Τρίκαλα: Από το «Volare» στο «Ave Maria» με κλασικά μουσικά ακούσματα appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.