Λάρισα: Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση της 72χρονης που αγνοούνταν από τις 3 Αυγούστου – Βρέθηκε νεκρή σε αρδευτικό κανάλι

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση μιας 72χρονης γυναίκας στη Λάρισα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το μεσημέρι της 3ης Αυγούστου.

Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί Silver Alert, ενώ το πρωί της Πέμπτης 20 Αυγούστου η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε αρδευτικό κανάλι, κοντά στην κατοικία της.

Τη σορό της 72χρονης βρήκε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο ενημέρωσε αμέσως τις Αρχές. Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου, προσδιορίζοντας τον ακριβή χρόνο και τα αίτια του περιστατικού.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία των Αρχών, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.