Σε εξειδικευμένο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένα παιδάκι μόλις 3 ετών, από την Κω, το οποίο διέφυγε της προσοχής της μητέρας του και εγκλωβίστηκε στο παράθυρο του οχήματος. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 35χρονης μητέρας του, καθώς το ανήλικο εντοπίστηκε αναίσθητο μέσα σε σταθμευμένο όχημα.
Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες, το 3χρονο παιδί απομακρύνθηκε από το σπίτι του χωρίς να γίνει αντιληπτό και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο της μητέρας του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση. Εκεί, κάτω από συνθήκες που εξετάζονται με ακρίβεια από τις αστυνομικές Αρχές, το κεφάλι του εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο τζάμι και το πλαίσιο της πόρτας του οχήματος, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.
Στο σημείο σήμανε αμέσως συναγερμός και κινητοποιήθηκαν οι υγειονομικές υπηρεσίες του νησιού. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε απαραίτητη η άμεση αεροδιακομιδή του παιδιού σε εξειδικευμένο νοσοκομείο εκτός Κω για νοσηλεία.
Σε βάρος της 35χρονης μητέρας, σύμφωνα με τη Ροδιακή, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαλευκανθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος και να