Όταν η μυρωδιά από το αντικριστό συναντά το άρωμα του «ορθόδοξου» ΠΑΣΟΚ, οι πολιτικές ζυμώσεις παίρνουν άλλη τροπή. Κάπως έτσι στήθηκε το σκηνικό πριν από λίγες ημέρες στη λεβεντογέννα Κρήτη, όπου το τερπνόν μετά του ωφελίμου δημιούργησε μια άκρως ενδιαφέρουσα «παρέα».
Στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν τρεις δεκαετίες καθαρής φιλίας και μια νεότερη, αλλά εξαιρετικά δυναμική σχέση. Από τη μία, ο Χρήστος Τζιώλης και ο Κρητικός επιχειρηματίας Παντελής Σπυρλιδάκης –μια φιλία από τα «χρυσά» χρόνια της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ των 90s. Από την άλλη, ο κοινωνιολόγος Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, εγγονός του ιδρυτή του κινήματος, με τον οποίο ο Τζιώλης διατηρεί στενή πολιτική σχέση.
Μεταξύ ρακής και αναμνήσεων, το μενού είχε πολύ… Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο Χρήστος Τζιώλης φαίνεται πως μελετά προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του στην τοπική σκακιέρα. Και τι καλύτερο από το να χαράζεις στρατηγική με επιχειρηματικό δαιμόνιο και «βαρύ» όνομα;
Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, από δεξιά, διακρίνονται οι Παντελής Σπυρλιδάκης, Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, Πέτρος Παππάς και Χρήστος Τζιώλης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι βάσεις μπήκαν και οι αυτοδιοικητικές κινήσεις του Τζιώλη αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Από τέτοια τραπέζια βγαίνουν πάντα οι καλύτερες ειδήσεις!
The post Κρητικό τραπέζι, «πράσινες» αναμνήσεις και η αυτοδιοικητική σκακιέρα του Χρήστου Τζιώλη appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.