Λίγες νεφώσεις προβλέπονται για σήμερα (25/9) στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και συγκεκριμένα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά.
Βαθμιαία, οι νεφώσεις θα αυξηθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη δυτική Πελοπόννησο. Μετά το μεσημέρι προβλέπονται βροχές και κυρίως στα δυτικά ενδέχεται να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα ο καιρός θα παραμείνει με λίγες νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες το απόγευμα στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ τοπικά στα Δωδεκάνησα θα αγγίξει τους 27 βαθμούς. Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη από 14 έως 25 βαθμούς.