Έντονη μεταβολή παρουσίασε ο καιρός στην πόλη των Τρικάλων από το απόγευμα της Παρασκευής, με τα πρώτα φαινόμενα να εκδηλώνονται μετά τις 17:00.
Η επιδείνωση του καιρού συνοδεύτηκε από ισχυρές βροχοπτώσεις, ενισχυμένους ανέμους και συχνές βροντές, δημιουργώντας κατά διαστήματα δυσκολίες στις μετακινήσεις των πολιτών και αλλάζοντας το σκηνικό μετά τις υψηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών.
Το κύμα κακοκαιρίας επηρέασε περιοχές της Θεσσαλίας, με τα εντονότερα φαινόμενα να μετατοπίζονται σταδιακά προς τα ανατολικά τμήματα του διαμερίσματος, όπου αναμένεται να συνεχιστεί η αστάθεια.
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές εκτιμήσεις, από το Σάββατο αναμένεται σταδιακή ύφεση των φαινομένων στα Τρίκαλα, με αισθητή βελτίωση του καιρού και περιορισμό των βροχοπτώσεων. Ωστόσο, στα ανατολικά της Θεσσαλίας η κακοκαιρία θα επιμείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πριν εξασθενήσει πλήρως.
Οι αρμόδιες αρχές συνιστούν στους πολίτες να παραμένουν προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους στις περιοχές όπου εξακολουθούν να εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα.
Αν πρόκειται να δημοσιευτεί σε ενημερωτική ιστοσελίδα, μπορώ επίσης να προσθέσω τίτλο, υπότιτλο και εισαγωγικό lead σε πιο δημοσιογραφικό ύφος.
The post Καιρική αστάθεια στα Τρίκαλα – Βροχές, ισχυροί άνεμοι και βροντές από το απόγευμα της Παρασκευής appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.