Η Ματούλα Ζαμάνη μάγεψε το κοινό στη λίμνη Στεφανιάδα

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά έζησε η Αργιθέα, με τη Ματούλα Ζαμάνη να συναντά το κοινό σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα φυσικά τοπία της Θεσσαλίας, δίπλα στη λίμνη Στεφανιάδα.

Η δωρεάν συναυλία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Αυγούστου, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών στην ορεινή περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Η γνωστή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, μαζί με τους μουσικούς συνεργάτες της, παρουσίασε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση και συναίσθημα. Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά, μετατρέποντας τη συναυλία σε μια μεγάλη γιορτή ζωντανής μουσικής μέσα στο μοναδικό τοπίο της Στεφανιάδας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ευχαρίστησε τον Δήμο Αργιθέας και τον δήμαρχο Ανδρέα Στεργίου για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 

The post Η Ματούλα Ζαμάνη μάγεψε το κοινό στη λίμνη Στεφανιάδα appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.