Δύσκολες ώρες για την Όλγα και τη Γωγώ Φαρμάκη: «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο 32χρονος αδελφός τους

Σοκ έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 32χρονου Μανούσου Φαρμάκη, αδελφού της Όλγας και της Γωγώς Φαρμάκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του, τη στιγμή που είχε ανοίξει την πόρτα για να παραλάβει παραγγελία φαγητού.

Ο διανομέας που βρισκόταν στο σημείο ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές, ενώ στο περιστατικό κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου το ιατρικό προσωπικό επιχείρησε να τον επαναφέρει, προχωρώντας σε ΚΑΡΠΑ. Ωστόσο, οι προσπάθειες δεν απέδωσαν και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε την αιφνίδια κατάρρευσή του. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.