Διγενής Νεοχωρίου: Ετήσιος χορός με Γιαννιά και Μαριάντα Πιερίδη

Τον ετήσιο χορό του διοργανώνει την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2026 ο Διγενής Νεοχωρίου, με τη συμμετοχή του Γιώργου Γιαννιά και της Μαριάντας Πιερίδη.

Η φετινή μουσική εκδήλωση αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τον σύλλογο, καθώς πραγματοποιείται ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η διοίκηση του Διγενή απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους, στους φίλους της ομάδας, στους επαγγελματίες και στους κατοίκους της περιοχής να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η άνοδος στη Γ’ Εθνική αποτελεί ιστορική επιτυχία για τον σύλλογο και το Νεοχώρι, αλλά συνοδεύεται από αυξημένες αγωνιστικές και οικονομικές απαιτήσεις.

Για τον λόγο αυτό, η παρουσία του κόσμου στον ετήσιο χορό θεωρείται από τη διοίκηση έμπρακτη ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Ο Διγενής είναι η ιστορία μας, η περηφάνια μας και το μέλλον μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τον κρατήσουμε ψηλά», αναφέρει μεταξύ άλλων το κάλεσμα, το οποίο υπογράφουν ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Αλεξίου και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Σακελλαρίου.