Δεν σχολιάζει το Μαξίμου τις ομιλίες Καραμανλή και Σαμαρά

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κωνσταντίνος Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, εξαπέλυσαν κριτική προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του κατά την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» στο Πολεμικό Μουσείο.

«Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην πρωθυπουργών», δήλωσαν αργά το βράδυ κυβερνητικές πηγές, επιχειρώντας να μειώσουν τη σημασία των παρεμβάσεων.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε «ηχηρό χαστούκι» το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, κάνοντας λόγο για τη μικρότερη και πλέον φοβική ΝΔ όλων των εποχών, ενώ με σαφώς πιο ήπιο τόνο, ο κ. Καραμανλής μίλησε για αδυναμία των ηγεσιών να ακούσουν την «καμπάνα δυσφορίας» των πολιτών, σημειώνοντας πως είναι αδιανόητη η διολίσθηση επί εθνικών θέσεων στα ελληνοτουρκικά.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής κατά την ομιλία του στην εκδήλωση, αρχικά αναφέρθηκε στην σημερινή εικόνα της Ευρώπης, ασκώντας σκληρή κριτική στις ηγεσίες της και είπε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των χθεσινών εκλογών στην Γαλλία ήρθαν να επιβεβαιώσουν ότι η Ευρώπη στην οποία πιστέψαμε διολισθαίνει σε βαθιά κρίση.

The post Δεν σχολιάζει το Μαξίμου τις ομιλίες Καραμανλή και Σαμαρά appeared first on TrikalaNews.