Ο Παναθηναϊκός πενθεί για το θάνατο του Γιώργου Βαρδινογιάννη και ο Βέλιμιρ Ζάετς είπε το δικό του “αντίο” στον “καπετάνιο”, χρησιμοποιώντας… λόγια καρδιάς.
Σε ένα γεμάτο συγκίνηση μήνυμά του μέσω social media, ο Βέλιμιρ Ζάετς εξέφρασε τη θλίψη του για το χαμό του Γιώργου Βαρδινογιάννη -τον άνθρωπο που τον έφερε στο “τριφύλλι”- χαρακτηρίζοντάς τον ως δεύτερο πατέρα του!
“Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Βαρδινογιάννη με γέμισε με λύπη. Ο Γιώργος ήταν ο άνθρωπος που με έφερε στην Ελλάδα και μου έδωσε τη δυνατότητα να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Για εμένα, όμως, ήταν κάτι περισσότερο από αυτό. Έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στη ζωή μου και ήταν σαν δεύτερος πατέρας για εμένα.
Του οφείλω πολλά, όχι μόνο για την ευκαιρία που μου έδωσε, αλλά για όλα όσα σήμαινε για εμένα. Εκείνος και ο Παναθηναϊκός θα έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου.
Θα τον θυμάμαι με αγάπη και με μεγάλη ευγνωμοσύνη. Ορισμένοι άνθρωποι αφήνουν το σημάδι τους στη ζωή σου. Για εμένα, ο Γιώργος ήταν ένας εξ αυτών. Αντίο αγαπημένε μου Γιώργο. Σε ευχαριστώ για όλα” ανέφερε ο Ζάετς στο μήνυμά του.
To άρθρο Βέλιμιρ Ζάετς για τον θάνατο του Γιώργου Βαρδινογιάννη: «Ήταν σαν δεύτερος πατέρας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .