150 τρικαλινοί μαθητές θα κρατούν ΄΄λουλούδια΄΄ για την ΑΜΑΛ!

7

150 παιδιά από τα Τρίκαλα συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Τζαμί για να ετοιμάσουν την υποδοχή της Αμάλ υπό την καθοδήγηση της Αντονέλα ΧήραΗ Μικρή Αμάλ κάνει μια στάση Τρίκαλα κάτω από ένα αρχαίο δέντρο και σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών τα παιδιά θα την συνοδέψουν ως την κεντρική πλατεία.

Η  Αμάλ φτάνει  στα Τρίκαλα κουρασμένη και συναντάει μπροστά της έναν κήπο από χειροποίητα λουλούδια που τα κρατούν τα παιδιά που θα την συνοδεύσουν ως το κέντρο της πόλης. Στην διαδρομή της, περνώντας έξω από το Μουσείο Τσιτσάνη, κάνει μία στάση σ’ ένα αρχαίο δέντρο και ξεκουράζεται στη σκιά του.  Το δέντρο της διηγείται την ιστορία του και θυμάται τους ανθρώπους που το έχουν επισκεφθεί μέσα στα χρόνια που έχουν περάσει – κάποιους από αυτούς με τρυφερότητα και κάποιους με δυσκολία.

Όταν φτάνει στην κεντρική πλατεία, κάτοικοι της πόλης και παιδιά, της προσφέρουν ένα ζωντανό και σπάνιο λουλούδι και της δίνουν όλες τις ευχές τους για την συνέχεια του Ταξιδιού της.

The post 150 τρικαλινοί μαθητές θα κρατούν ΄΄λουλούδια΄΄ για την ΑΜΑΛ! appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Comments are closed.