100.000 ευρώ για τη βελτίωση του δρόμου προς την Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου

4

Το δρόμο που οδηγεί στην Ιερά Μονή Μεγαλομάρτυρος Αγίου Προκοπίου του Δήμου Πύλης βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το επόμενο διάστημα δημοπρατείται το έργο προϋπολογισμού 100.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες βελτιώνουμε την ασφάλεια στο δρόμο προς το Μοναστήρι του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Προκοπίου με ασφαλτόστρωση και τεχνικές παρεμβάσεις, όπου απαιτείται» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Στόχος μας είναι ενισχύσουμε την άνετη πρόσβαση των επισκεπτών και προσκυνητών σε μια ιστορική μονή που χρονολογείται από το 16ο αιώνα και σύμφωνα με τις πηγές είναι από τις ελάχιστες αν όχι η μοναδική στην Ελλάδα Μονή που είναι αφιερωμένη στο Μεγαλομάρτυρα Άγιο Προκόπιο.

Ενδυναμώνουμε τη θρησκευτική μας αυτογνωσία. Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε έργα που ενισχύουν το θρησκευτικό τουρισμό και δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην περιοχή»προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

The post 100.000 ευρώ για τη βελτίωση του δρόμου προς την Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Comments are closed.