- Advertisement -

Χαμόγελα και αισιοδοξία στην κοπή πίτας της Ακαδημίας του Α.Σ Μετεώρων

Χαμόγελα και αισιοδοξία στην κοπή πίτας της Ακαδημίας του Α.Σ Μετεώρων
2

- Advertisement -

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ακαδημία ποδοσφαίρου των Μετεώρων στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμπάκας “Βασίλειος Καρακίτσιος”.

Παρόντες ήταν όλα τα τμήματα της Ακαδημίας μαζί με τους προπονητές τους καθώς και τα μέλη της διοίκησης.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Ευάγγελος Γκιουζέλης ευχόμενος σε όλον τον σύλλογο να έχει υγεία και επιτυχίες στις δραστηριότητες του.

Παρόν ήταν και ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος που έχει διατελέσει και ποδοσφαιριστής της ομάδας από τα τμήματα της ακαδημίας ως την ανδρική ο οποίος απευθυνόμενος στα παιδιά της ακαδημίας τους μίλησε για το οφέλη που θα έχουν στην ζωή τους μέσα από την συμμετοχή τους αυτή. Στάθηκε στο πόσο βοηθάει πνευματικά και σωματικά το ποδόσφαιρο, αλλά και στο κομμάτι της συνεργασίας στο οποίο τα παιδιά να μαθαίνουν από μικρά να την χρησιμοποιούν. Τελειώνοντας τους ευχήθηκε καλή χρονιά και με πολλά γκολ.

Τον Δήμαρχο συνόδευαν και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μετεώρων Κω/νος Παπάντος, Φώτης Καραθανάσης και Σάκης Καραπέτσας.

Κόπηκε μία πίτα για κάθε τμήμα και τα φλουριά αντιστοιχούσαν σε χρήσιμα δώρα για τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Στα παιδιά προσφέρθηκαν και σουβλάκια μαζί με άλλα εκλεκτά εδέσματα.

- Post Down -

Comments are closed.