Αίσια έκβαση είχε η πρόταση γάμου που διοργανώθηκε στο πλαίσιο κατάδυσης, με τη συνδρομή του εκπαιδευτή καταδύσεων Χρήστου Ζούμπου, ο οποίος κοινοποίησε το ευχάριστο γεγονός με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. «Το σκέφτηκε, το συζητήσαμε, το υλοποιήσαμε… Η ώρα η καλή λοιπόν» έγραψε χαρακτηριστικά για τους μελλόνυμφους.
Περιγράφοντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ το σενάριο της ευχάριστης έκπληξης, ανέφερε ότι η νεαρή κοπέλα είναι μαθήτριά του, με τον αρραβωνιαστικό της, που ασχολείται με την κατάδυση, να επιλέγει τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να της κάνει πρόταση γάμου.
Το δαχτυλίδι του αρραβώνα τοποθετήθηκε σε κουτί με σχήμα κοχυλιού πάνω σε σφουγγάρι, στο σημείο της κατάδυσης, με τη νεαρή κοπέλα να αντικρίζει έκπληκτη το πολύτιμο περιεχόμενο, όταν κλήθηκε να το ανοίξει. Ηταν η πιο όμορφη στιγμή για τον Σάκη Μάτσακα και την Ελένη Μάνου, το τρισευτυχισμένο ζευγάρι που κατοικεί στον Αλμυρό και κάνει σχέδια για το μέλλον.
Λάτρης της κατάδυσης ο Σάκης, προέτρεψε την αγαπημένη του να γνωρίσει τη μαγεία του βυθού και όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ «της άρεσε πολύ η κατάδυση κι έτσι άρχισα να σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να κάνω ιδιαίτερη την πρόταση γάμου και σκέφτηκα να την κάνω με αυτό τον τρόπο. Είχα άγχος για το πώς θα εξελιχθεί, αν θα πάνε όλα καλά. Η κοπέλα μου δεν το περίμενε, με γέμισε χαρά η αντίδρασή της. Ηταν μεγάλη η βοήθεια του Χρήστου».
Απανωτές εκπλήξεις επιφύλασσε για την Ελένη η κατάδυση στην Πυθού, καθώς ο Σάκης εξέφρασε τα συναισθήματά του με πολύ συγκινητικό γράμμα που έδωσε στην αγαπημένη του, φροντίζοντας να το προστατεύσει από τη θάλασσα σε πλαστικό περίβλημα.
Η υπέροχη στιγμή και η καταφατική απάντηση της Ελένης καταγράφηκαν οπτικά από τον εκπαιδευτή καταδύσεων Χρήστο Ζούμπο, ο οποίος έκανε τη σχετική ανάρτηση, εκφράζοντας τις πιο θερμές του ευχές στο ερωτευμένο και τρισευτυχισμένο ζευγάρι.

Γλυκερία Υδραίου (Ταχυδρόμος)