Συναντήθηκε με Σαμολαδά και απαντάει την Πέμπτη ο Αμανατίδης

8

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η συνάντηση ανάμεσα στο γενικό διευθυντή του Α.Ο Τρίκαλα Νίκο Σαμολαδά και τον Περικλή Αμανατίδη

Το παρόν στη συνάντηση δεν έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Αιβάζογλου, ο οποίος έπρεπε να μεταβεί εσπευσμένα στην Αθήνα σε συνέχεια ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ο κ. Αιβάζογλου εξουσιοδότησε το Σαμολαδά να κάνει τη συνάντηση, έχοντάς τον ενημερώσει για τα οικονομικά δεδομένα της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τα χρήματα που μπορούν να διατεθούν τόσο για το ρόστερ, όσο και για τον προπονητή.

Επίσης ο κ. Αμανατίδης ενημερώθηκε ότι πρόθεση της διοίκησης είναι η ομάδα την επόμενη χρονιά να προχωρήσει κυρίως στην ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων παικτών και όχι στην αγορά πολλών έμπειρων παικτών, οι οποίοι θα απογειώσουν το μπάτζετ και με βάση αυτά τα δεδομένα προκύπτει ότι τα Τρίκαλα δε θα έχουν ως πρωταρχικό στόχο την άνοδο, αλλά μία αξιόλογη  πορεία.

Ο Μακεδόνας τεχνικός άκουσε το πλάνο που του ανέλυσε ο Νίκος Σαμολαδάς και δεσμεύτηκε να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη. Η συνάντηση πάντως έγινε σε αρκετά καλό κλίμα, κάτι που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας ότι η απάντηση μπορεί να είναι θετική.

Το θέμα του προπονητή αποτελεί προτεραιότητα για τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου

 Οι πληροφορίες έκαναν λόγο, πως ο Γιώργος Βαζάκας βρισκόταν προ των πυλών της ομάδας και μάλιστα υπήρξε ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις προπονητών, προκειμένου να κάνουν την καλύτερη επιλογή για την ομάδα.

Ο Περικλής Αμανατίδης είναι από τους προπονητές με τους οποίους συζητά η διοίκηση, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να περιμένουν να ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα της παραμονής του ή όχι στον πάγκο των Τρικάλων, ενώ “παίζει” και το όνομα του Δημήτρη Αρναούτη και δύο ακόμη προπονητών με θητεία σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ.

Το σίγουρο είναι πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο πρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος και ο τεχνικός διευθυντής, Θωμάς Μακρής, κινούνται στο να φέρουν στη ομάδα έναν προπονητή που θα έχει τις ικανότητες και τις γνώσεις να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει στους στόχους που θα θέσει τη νέα χρονιά και οι οποίοι θα είναι πρωταγωνιστικοί.

Πηγή: Goalpost

The post Συναντήθηκε με Σαμολαδά και απαντάει την Πέμπτη ο Αμανατίδης appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Comments are closed.